Relaxte 14-daagse rondreis door Thailand

Een uitgebreide en gevarieerde rondreis naar Bangkok en het noorden Thailand. We starten in Bangkok en reizen naar Chiang Mai in het noorden. U eindigt met een relaxte strandvakantie In Hua Hin. U reist met uw eigen gezelschap van 2 tot 12 personen in uw minibus met Nederlands sprekende gids. We zijn er om uw droomreis te realiseren. Heeft u vragen ? Neem vrijblijvend contact op, we staan u graag te woord.

Belangrijke gegevens

Vertrek datum: In overleg
Duur: 14 dagen
Maximaal aantal deelnemers: 12
Prijs: vanaf 2 personen, € 1549,- p.p.
Offerte aanvragen

Leuke punten om te weten

  • Nederlands sprekende privé-gids
  • Reis met eigen gezelschap
  • 2 tot 12 personen
  • Compleet verzorgde rondreis
  • Flexibiliteit, zowel voor vertrek als tijdens uw reis
  • Inclusief alle accommodatie-kosten op basis van logies & ontbijt, vervoerskosten, alle entreegelden
  • Kan optioneel met vliegtickets geboekt worden
Offerte aanvragen

Dag 1: Bangkok
Na aankomst in Bangkok wordt u op de luchthaven opgehaald en per minibus naar uw hotel gebracht.‘s-Avonds dineren we in de Baiyok Sky Tower, het hoogste gebouw van Zuidoost-Azië. U zult versteld staan van het adembenemende uitzicht over Bangkok by night!

Dag 2: Bangkok
Na het ontbijt gaan we de stad Bangkok verkennen. Vandaag gaan we een boottocht maken door de stad en bezoeken we Ocean World en de Shopping MBK mall.

Dag 3: Bangkok
Na het ontbijt brengen we een bezoek aan de indrukwekkende Safari World in Bangkok. Dit leisure en dierenpark heeft ook een mooie dolfijnenshow.

Dag 4: Bangkok – Sampran

Dag 5: Sampran – Ampawa

Dag 6: Ampawa – Chiang Mai

Dag 7: Chiang Mai

Dag 8: Chiang Mai

Dag 9: Chiang Mai

Dag 10: Chiang Mai – Hua Hin

Dag 11, 12, 13: Hua Hin
Dag 11, 12 en 13 zijn ter vrije besteding in Hua Hin. Genieten van het strand en de stad en lekker uitrusten voordat u weer aan de dagelijkse werkzaamheden begint. Als u onze hulp nodig hebt zijn we er om u te helpen.

Dag 14: Hua Hin – Bangkok – Amsterdam
Vandaag gaan we terug naar Bangkok van waaruit we later Thailand achter ons laten om terug te vliegen naar Amsterdam. Met een koffer vol vieze kleding en een ervaring om ooit te vergeten rijker.