Een relaxte 14 daagse rondreis naar het Thaise strand.

Een uitgebreide en gevarieerde rondreis naar Bangkok en het midden Thailand. U eindigt met een relaxte strandvakantie op Krabi. U reist met uw eigen gezelschap van 2 tot 12 personen in uw minibus met Nederlands sprekende gids. We zijn er om uw droomreis te realiseren. Heeft u vragen ? Neem vrijblijvend contact op, we staan u graag te woord.

Belangrijke gegevens

Vertrek datum: In overleg
Duur: 14 dagen
Maximaal aantal deelnemers: 200
Prijs: vanaf 2 personen, € 1549,- p.p.
Offerte aanvragen

Leuke punten om te weten

  • Nederlands sprekende privé-gids
  • Reis met eigen gezelschap
  • 2 tot 12 personen
  • Compleet verzorgde rondreis
  • Flexibiliteit, zowel voor vertrek als tijdens uw reis
  • Inclusief alle accommodatie-kosten op basis van logies & ontbijt, vervoerskosten, alle entreegelden
  • Kan optioneel met vliegtickets geboekt worden
Offerte aanvragen

Dag 1: Bangkok
Na aankomst in Bangkok wordt u op de luchthaven opgehaald en per minibus naar uw hotel gebracht Na een paar uurtjes rust gaan we Bangkok over het water verkennen. We gaan een boottocht maken over de klongs (de Venetië van het Oosten). De vele vertakkingen brengen u via een kanalenstelsel door onbekende delen van Bangkok. Na de lunch zullen we u terug brengen naar het hotel.‘s-Avonds dineren we in de Baiyok Sky Tower, het hoogste gebouw van Zuidoost-Azië. U zult versteld staan van het adembenemende uitzicht over Bangkok by night!

Dag 2: Bangkok – Kanchanaburi
Na het ontbijt laten we de drukte van Bankok achter ons en vertrekken we richting Kanchanaburi. Hier ligt de beroemde brug over de River Kwai. We zullen hier de trein nemen en maken een tochtje over de brug. De trein brengt ons naar een plek waar we zullen gaan lunchen bij een restaurant met het mooiste uitzicht over de beroemde Birmaspoorweg.

Vervolgens gaan we met de boot naar ons drijvende hotel midden in de jungle. Dit van hout en bamboe gemaakte hotel is eenvoudig, maar beschikt wel over een douche, toilet en veranda met hangmat. Er is geen elektriciteit, maar de vele olielampen geven een magische sfeer. ‘s Avonds is er een gezamenlijk diner.

Dag 3: Jungle Raft
Na het ontbijt brengen we een bezoek aan de indrukwekkende Hellfire Pass. De Hellfire pass is een doorgang in de rotsen die is uitgehakt door de geallieerde krijgsgevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

In de middag zullen we weer terug zijn in het hotel waar u uw zwemkleding aan mag trekken. We gaan zwemmen met zwemvesten in de River Kwai.

Diner is in het hotel en ‘s avonds kunt u genieten van de Mon-dansen door mensen van de plaatselijke bevolking.

Dag 4: Jungle Raft – Ampawa
‘s Ochtends vertrekken we richting Ampawa. Onderweg brengen we een bezoek aan Don Hoi Lord, dit is dé seafood stad van Thailand. Bij eb kunt u net als de locals in de zee op zoek gaan naar Hoi Lord (de beroemde thaise kokkels).

Na de lunch brengen we een bezoek aan een must see in Thailand: Wat Bang Kung, een oude boeddistische tempel die volledig begroeid is met boomwortels.

Later in de middag zullen we inchecken bij Baan Ampawa Resort, waar we de nacht door zullen brengen. ‘s Avonds na het diner gaan we een boottocht maken waar we op zoek zullen gaan naar duizenden vuurvliegjes.

Dag 5: Ampawa – Hua Hin
Na het ontbijt vertrekken we naar Hua Hin. Onderweg zullen we een bezoek brengen aan Khao Lung grot (een apengrot) en Rachapak Royal Park, een historische park ter nagedachtenis van de vroegere Thaise koningen uit de Sukothai periode. Indrukwekkende standbeelden van de vroegere Thaise koningen laat u zien hoe trots de Thaisen zijn op hun verleden en hun liefde voor de Thaise koningshuis.

In de middag zullen we in Hua Hin aankomen. Na het inchecken in het hotel, is de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 6: Hua Hin
Een dag ter vrije besteding; luieren aan het zwembad of een leuke activiteit. Alles is bespreekbaar met uw gids.

Dag 7: Hua Hin – Chumporn
Na het ontbijt rijden we naar Prajuab Kirikhan. Onderweg stoppen we bij het King Mongkut Memorial Park of Science en Technology. Een hele lange naam voor een museum met voor elk wat wils: vlinders, atronomi, vissen en veel natuur. We gaan naar Khao Chong Krajok met fantastische vergezichten over de ielanden, de stad en de omgeving. Onze volgende stop is het Pran Buri Forest Park, een bos met een fraaie Mangrove gedeelte.

Na zonsondergang gaan we naar de laatste activiteit van de dag: Vissen op inktvissen op zee. Een activiteit welke niet bekend is bij toeristen, u kunt genieten van het echte Thaise leven. We overnachten na deze drukke maar leuke dag in Chumporn.

Dag 8: Chumporn
Na de drukke dag van gister geniet u vandaag van een vrje dag in Chumporn. Uiteraard kunnen we u leuke tips geven als u er toch even op uit wenst te trekken.

Dag 9: Chumporn – Phang Nga – Krabi
Na het ontbijt vertrekken we naar Phang Nga. We gaan een boottocht maken naar het eilandje Phang Nga Bay die beroemd is geworden door de James Bond film ‘The man with the golden gun” uit 1974. Het hele gebied rond dit eiland is kenmerkend door de rotsachtige kliffen. Daarna brengen we een bezoek aan de Muslim Island of Panyi, dit is letterlijk een drijvend dorpje op het water. Hier zullen we gaan lunchen.

Na de lunch vertrekken we richting Krabi voor onze overnachting aldaar.

Dag 10: Krabi
Krabi staat bol van de leuke bezienswaadigheden. Vandaag doen we activiteiten op het vaste land. We beginnen bij de Emerald Pool, heerlijk zwemmen in het groene water en tussen vissen. Daarna gaan we naar de warme waterval Namtok Ron. Laat in de middag gaan we terug naar het hotel.

Dag 11: Krabi
Vandaag gaan we de zee op. We gaan met de speedboot naar vier eilanden nabij Krabi: Koh Gai, Koh Tap, Koh Mawr en Koh Po da. Het heldere turquoise water nodigt uit voor een duik in het lekker warme water. Bounty stranden met prachtige rotsformaties in overvloed. De Pra Nang grot is een oude heilige plaats war u een offer kunt brengen. Uw fotos van deze dag zien er uit als ansichtkaarten.

Dag 12, 13: Krabi
Dag 12 en 13 zijn ter vrije besteding in Krabi. Als u onze hulp nodig hebt zijn we er om u te helpen.

Dag 14: Krabi – Bangkok – Amsterdam
In de middag vliegen we terug naar Bangkok van waaruit we later Thailand achter ons laten om terug te vliegen naar Amsterdam. Met een koffer vol vieze kleding en een ervaring om ooit te vergeten rijker.