3 Daagse reis Bangkok - Angkor Wat

Een boeiende excursie naar Angkor Wat in Cambodja, het fraaie tempel complex welke op de Unesco lijst staat. De reis is inclusief lokale gids en vervoer. U reist met het vliegtuig van Bangkok naar Siam Riep, Cambodja. U bezoekt de prachtige tempels met een privégids en minibus voorzien van airco. U verblijft in een kleinschalig Boutique hotel met airco en zwembad.

Belangrijke gegevens

Vertrek datum: Dagelijks
Duur: 3 dagen
Maximaal aantal deelnemers: 12
Prijs: vanaf 2 personen, €449,00
Offerte aanvragen

Leuke punten om te weten

  • Incl. entreegeld Angkor Wat
  • Vervoer met vliegtuig van Bangkok naar Cambodja
  • Verblijf in zorgvuldig geselecteerde accommodaties met airco en eigen sanitair
  • Lokale gediplomeerde Angkor Wat gids
  • Uw eigen minibus incl. chauffeur en airco

Exclusief : Overige maaltijden, visumkosten en persoonlijke uitgaven.

Offerte aanvragen

Dag 1: Bangkok – Siam Riep

We vliegen vandaag van Bangkok naar Siam Riep in Cambodja. U wordt van het vliegveld afgehaald en naar uw hotel gebracht. U verblijft de komende dagen in een leuk en kleinschalig Boutique hotel. Na ingecheckt en even opgefrist te hebben gaan we met de minibus naar de Angkor Wat tempels. Dit is een complex met van vele tempels nabij Siam Riep. De tempels zijn gebouwd vanaf het jaar 889 en de ca 500 jaar erna. In de hoogtij dagen van Angkor was het een van de hoofdsteden van Azië met ca 1 miljoen inwoners. Omdat Angkor dicht bij de Thaise grens ligt besloot de toenmalige koning van het Khmer rijk te hoofdstad te verplaatsen naar Phnom Penh. Angkor was te kwetsbaar in de vele oorlogen met het Thaise Ayutthaya Koninkrijk. De stad verdween en de tempels van de stad werden verwaarloosd. De jungle nam de tempels in zijn bezit totdat ca 500 jaar later in het jaar 1900 een Fransman tijdens en Franse bezetting de schoonheid van de tempels inzag. De tempels werden bevrijd van de jungle en sinds 1990 bezoeken vele toeristen de fraaie Tempels. Dit komt mede door de Film Tomb Raider met Angelina Jolie welke voor een groot deel werd gefilmd in Canbodja. We kopen vandaag een toegangspas voor 3 dagen Angkor Wat, welke tegenwoordig op de Unesco lijst van wereldwonderen staat en bezoeken de eerste tempels.

Dag 2: Siam Riep

We bezoeken vandaag de tempels onder begeleiding van een erkende gids vor de Angkor Wat tempels. Hij neemt ons mee naar de bekende tempels Angkor Thom, Pre Rup, Preah Khan, Bayon, enz. Is dat niet saai, de hele dag tempels? Geloof me, alle tempels zijn zo verschillend en adembenemend mooi dat de dag voorbij vliegt. Het vervoer tussen de tempels gaat met een minibus met airco, dat is heerlijk bijkomen bij een temperatuur van meer dan 30 graden. Het programma gaat in overleg met de gids, het is uw privegids welke de gehele dag voor u klaar staat. U overlegt waar en wanneer u wenst te pauzeren en waar u heen wil.

Dag 3: Siam Riep

Vandaag vroeg uit de veren voor de beroemde sunrise bij Angkor Wat. Onder het genot van een ontbijt wachten we op deze adembenemende zonsopgang, als het u gegund is tenminste en de bewolking niet te dik is. We bezoeken daarna uitgebreid de Angkor Wat tempel en de Ta Prohm tempel.
‘s-avonds vliegt u terug naar Bangkok om moe maar voldaan terug te kijken op uw reis naar dit wereldwonder.
Kijk voor meer informatie over de tempels op wikipedia Angkor Wat.